Home
About Us
News
Membership
Convention
Internet Resources
Forms
Careers/Jobs
Contact Us
e-mail me



CUP ROUGH (small for web).jpg

2013 SCSCRA Convention

"Recharge" in the Electric City

Tentative Agenda

Wednesday - August 21, 2013

9:00 to 10:00 Registration

10:00 to 12:00 Welcome - Opening of Convention (may include CA mandatory meeting)

12:00 to 1:00 Lunch

1:00 - 5:00 Get "Plugged" in with Anita Paul Johnston NVRA 4 hrs, NCRA .4 hrs

5:00 - 5:45 Break

5:45  Group Photo in the Courtyard

6:00 until  Dinner, Cocktails & Live Auction

Thursday - August 22, 2013

8:00 Depart Bleckley for Clemson Outdoor Lab

8:00 - 9:00 "Amp" Up Your Knowledge for WKT's NVRA 1 hour, NCRA .1 hour

9:00 - 12:00 "Surge" Ahead with Realtime Skills NCRA .3 hours

9:00 - 12:00 "Networking" (Group Initiatives for Voice Writers) NVRA 3 hours

12:00 - 1:00 Lunch

1:00 - 2:30 Avoid "Overload" With Realtime Voice Skills (The Road to Realtime) NVRA 1.5 hours

2:30 - 4:00 "Peak" Your Test Performance (NVRA Certification Prep) NVRA 1.5 hours

1:00 - 4:00 "Networking" (Group Initiatives for Steno Writers) NCRA .3 hours

4:00 Depart Clemson Outdoor Lab for Bleckley Inn

4:00 - 5:00 "Amp" Up Your Knowledge for WKT's (cont.)

5:00 - 6:00 Break

6:00 - 7:00 Dinner at Bleckley Inn

7:00 - 9:00 Downtown Block Party - Bring a lawn chair and enjoy live music in Downtown Anderson

Friday - August 23, 2013

8:00 - 9:00 "Ground" Yourself with Therapeutic Chair Stretching NVRA 1 hour, NCRA .1 hour

8:00 - 9:00 "Insulate" Yourself (Self Defense in and Around the Courthouse) NVRA 1 hour, NCRA .1 hour

9:00 - 10:00 "Boost" Your Understanding of Medical Terminology NVRA 1 hour, NCRA .1 hour

9:00 - 10:00 Avoiding the "Transformers" (Identity Theft) NVRA 1 hour pending, NCRA .1 hour pending

10:00 - 11:00 "Current" Technology (There’s an App for That!) NVRA 1 hour, NCRA .1 hour

11:00 - 12:00 Business Meeting

12:00 Released from Convention